Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Invisibobble Invisibobble 3 ks

Kód produktu: kDKR1834

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 5. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    dobře drží ve vlasech

  • 15. červen 2016

    Celkové hodnocení: 30%

    Mám dlouhé a vlnité vlasy, na culík ani drdol se nedá použít

    • Proti
    • Při sundavání se zacuchá do vlasů, pro mě zklamání
  • MarketaG | 22. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Přítel to ohodnotil následovně... co to máš za drát ve vlasech? Ale já jsem s funkčností gumičky celkem spokojená.

    • Pro
    • design trvanlivost tvaru
    • Proti
    • asi moc umělé
  • 8. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Je to dárek pro dceru

    • Pro
    • Je to dárek pro dceru
    • Proti
    • zatím nic
  • 17. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší gumičky

    • Pro
    • nejlepší gumičky
    • Proti
    • nic
  • 16. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho jsem s koupí otálela, moc se mi tyto gumičky ve vlasech nelíbily, ale nakonec jsem podlehla, koupila jsem tmavší barvu, která mi lépe splyne s vlasy a nebije tak do očí, a jsem spokojená. Gumičky netahají, poměrně dobře drží, kupodivu mi ani moc nepřekáží, když je nosím na ruce.

    • Pro
    • netahá vlasy dobře drží
    • Proti
    • brzy se vytáhne a už se nechce vrátit do původního tvaru (nebo spíš velikosti)
  • Markéta | 24. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • neláme vlasy netrhá
  • 30. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    S tímto výrobkem mám dobré zkušenosti z dřívějška.

    • Pro
    • Tyto gumičky mám velice ráda. Používám tuto značku již přez rok a intenzivně, jelikož mám dlouhé vlasy a ještě mi žádná nepraskla.
    • Proti
    • Jen mě mrzí, že nemají nějaké barevné kombinace v jedné krabičce.
  • 28. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kazdopadne doporucuju!

    • Pro
    • neskrti, necuchaji... co jsem je objevila, uz zadne jine gumicky nepouzivam...
    • Proti
    • Cena...
  • 20. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    super gumičky

    • Pro
    • skvěle drží neláme vlasy
    • Proti
    • -
  • Věra | 25. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • OK
    • Proti
    • nic
  • Monika | 20. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji toto zboží, protože je šetrné k vlasům.

    • Pro
    • nevytahuje se dobře drží
  • 7. březen 2014

    Celkové hodnocení: 40%

    lehce se vytahají a přetrhnou, bohužel jsem od toho čekala víc

  • P. | 11. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem vybrala díky dávné zkušenosti s podobnou gumičkou, kterou jsem dostala od kamarádky, ale ztratila jsem ji. Poté jsem ji náhodou objevila na e-shopu krasa.cz a v rámci většího nákupu přidala do košíku. Ačkoli jsou trošku dražší tak mohu jenom doporučit, jenom škoda že jsou v balení 3 stejné barvy, ale to je samozřejmě věc výrobce.

    • Pro
    • skvěle drží i na jemných vlasech díky spirálkám vypadá culík hustší netahají
  • 3. únor 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    2 ZE 3 SE JIŽ PŘETRHLY

  • 22. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji kvůli kvalitě

    • Pro
    • delší životnost než klasické gumy do vlasy
  • 9. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Nevytrhává vlasy Netahá Při nošení ji ani necítím
  • 14. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 60%

    • Proti
    • Produkt se brzo vytáhne a vlasy nedrží.
  • 25. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • gumička neohýbá vlasy z těsnějšího culíku nebolí pokožka hlavy
  • 8. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%