Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem (Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal)

Kód produktu: kDKR1358

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 7. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojena, doporucuji

    • Pro
    • Prijemna vune Prijemna plet po umyti
  • 14. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    skvělá maska čistí plet

  • 26. leden 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Tahle maska byla fajn. :) Černé tečky mi tak na 85% vyčistila, což je celkem úspěch. Vydrželo to tak i víc dní.

    • Pro
    • pěkně stáhne vyčistí parfemace
    • Proti
    • horší "sundání" masky
  • 6. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dcera je spokojená

    • Pro
    • nemám zkušenost,ale dcera je spokojená
    • Proti
    • nic
  • 6. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Na mou pleť je vynikajíci,používání jednoduché s dobrým výsledkem. Doporučuji.

    • Pro
    • Perfektní, jsem velice spokojená
    • Proti
    • Nic
  • E.Krausová | 31. březen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    dobrá maska s účinkem

    • Pro
    • pocit svěžesti po aplikaci
    • Proti
    • problém s odstraňováním
  • 11. leden 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Tuto masku jsem si koupila ze zvědavosti. Ale jsem překvapená jak funguje na černé tečky. Já na ně docela hodně trpím, tkže nevyčistila vše, ale i tak mi pomohla.

    • Pro
    • Vyčištění pórů Po použití hladká plet
    • Proti
    • Vůně, ale to je subjektivní
  • 1. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Pleť je po ní krásně hebká a póry jsou stažené, voní.

  • 23. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Maska, která funguje. Perfektně čistí, voní, nevysušuje, zlepšuje stav pleti.

  • Sanny | 10. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    produkt som vybrala na základe dobrých recenzí nie som sklamaná, ale nie som nadšená masku používam celkom rada kto hľadáte optimálnu jílovú masko, vyskúšajte Fruit mask od Himalaya herbals

    • Pro
    • ľahko sa nanáša príjemne vonia osviežuje pleť
    • Proti
    • výsledky fajn, ale lepšie mi vyhovuje podobná maska "fruit mask" od značky Himalaya herbals (tiež patrí medzi lacnejšie masky , ale efekt je viditeľný)
  • Jana | 15. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně bych tuto masku doporučila všem, kteří potřebují hloubkově čistit pleť.

    • Pro
    • Tato pleťová maska mi velmi vyhovuje, používám ji už přes rok. Krásně mi vyčistí pleť.
  • 28. leden 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    dobrý poměr cena a výkon, pozor na dráždění očí

    • Pro
    • stahuje póry jak slibuje
    • Proti
    • citlivé oči do zaschnutí poměrně dráždí
  • 29. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    líbí se mi menší balení, dobrá cena

    • Pro
    • Dobře čistí pleť
    • Proti
    • nic
  • 26. květen 2017

    Celkové hodnocení: 70%

  • 7. září 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 13. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. červen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    super

    • Pro
    • lehke a snadne pouziti
    • Proti
    • zadne