Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

BLACK FRIDAY - slevy až 60 %.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze

Kód produktu:

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 30. červen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    Hůře se nanáší.

  • Alena | 16. únor 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Průměrná kvalita.

    • Proti
    • Příliš tuhý.
  • Kešule Nepovímová | 26. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Je vhodný spíše na oční okolí, krásně rozjasní. Bohužel zvýrazní suchou kůži a šupinky. Někomu může vadit štětečkový aplikátor, ale ten se dá po každém použití utřít. Jde mi hůř z tuby, na druhou stranu nevytlačíte víc korektoru než byste chtěli. Krytí považuji za průměrné, celkově bych tento korektor doporučila.

    • Pro
    • rozjasňuje dostatečně kryje dobře se roztírá
    • Proti
    • rychle se spotřebovává vhodný spíše na oční okolí produkt jde hůře ven z tuby někomu může vadit štětečkový aplikátor
  • 3. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento produkt jsem si vybrala proto, že mi zkrátka padnul do oka :) Jednak kvůli tomu, že se nanáší štětečkem a jednak kvůli tomu, že je tekutý.Klasické tuhé korektory mi totiž strašně vysušují pleť.

    • Pro
    • -Díky tomu, že se korektor a rozjasňovač v jednom, nanáší štětečkem se nedře oko a oční okolí poté není podrážděné. -Dobře kryje -Nevysušuje
    • Proti
    • -K pořádnému zapracování do pleti musím použít ještě jeden štěteček, aby byl výsledek perfektní.
  • 23. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. září 2015

    Celkové hodnocení: 50%

  • 30. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%