Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Dermacol Krycí a zmatňující korektor Matt Control 1,1 g

Kód produktu: kDKR1228

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 30. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená plní svůj účel

  • Esan | 17. leden 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Oproti krycím krémům pleť skvěle "dýchá".

    • Pro
    • Velká krycí schopnost, přirozený vzhled.
  • 25. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    správný odstín, dobře kryje a dobře se s ním pracuje

    • Pro
    • správný odstín, dobře kryje a dobře se s ním pracuje
  • 2. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektně kryje ale špatně se roztírá.

    • Pro
    • Perfektně kryje
    • Proti
    • Špatně se roztírá
  • 29. květen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Doporučuji, výborný poměr cena/ výkon

    • Pro
    • Výborně kryje, zejména kruhy pod očima
  • 7. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní pro zamaskování kruhů pod očima i menších červených míst.

  • 2. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

    • Pro
    • perfektní krytí
    • Proti
    • nevím
  • Marie | 1. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Pořizovala jsem si ho už vícekrát. Zatím je to ten nejlepší korektor z těch, které jsem vyzkoušela.

    • Pro
    • - kryje - dobře se nanáší - zmatňuje
    • Proti
    • - Malý výběr odstínů
  • 18. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Moc nekryje, a je moc hutny, na to, že se jedná o korektor, je to ovšem proste prumer, a na malé zamaskovani je OK. Vykon/cena dobré, ale znám o dost lepší ve stejne cenové kategorii.

    • Pro
    • Cena
    • Proti
    • Špatně se roztíra Malé množství Střední krytí
  • 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělý korektor - výborně kryje, super cena:)

  • P | 31. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento korektor jsem si koupila poprvé a musím říct, že už u něj asi zůstanu. Před tím jsem používala dražší korektor Bourjois, tento je ale mnohem levnější, při tom poslouží stejně dobře. Korektor výborně kryje, zmatňuje, je skladný. Hlavní výhodou tohoto korektoru je ale dle mého názoru výborná cena. A k tomu splňuje všechno, co slibuje. Dříve jsem už vyzkoušela mnoho takto levných korektorů, vždy mě ale zklamaly a proto jsem začala používat dražší korektor Bourjois. Nyní už ale zůstanu u tohoto korektoru Dermacol. Nevím ale, jestli tento korektor bude vhodný pro všechny typy pleti. Moje je mastná, má tendenci k tvoření lehkého akné. Například suchým typům pleti by vyhovovat nemusel, pokud má ale někdo podobnou pleť jako já, rozhodně doporučuji!

    • Pro
    • Super cena Výborně kryje Lehce se aplikuje Dobře se skladňuje
  • P | 31. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento korektor jsem si koupila poprvé a musím říct, že už u něj asi zůstanu. Před tím jsem používala dražší korektor Bourjois, tento je ale mnohem levnější, při tom poslouží stejně dobře. Korektor výborně kryje, zmatňuje, je skladný. Hlavní výhodou tohoto korektoru je ale dle mého názoru výborná cena. A k tomu splňuje všechno, co slibuje. Dříve jsem už vyzkoušela mnoho takto levných korektorů, vždy mě ale zklamaly a proto jsem začala používat dražší korektor Bourjois. Nyní už ale zůstanu u tohoto korektoru Dermacol. Nevím ale, jestli tento korektor bude vhodný pro všechny typy pleti. Moje je mastná, má tendenci k tvoření lehkého akné. Například suchým typům pleti by vyhovovat nemusel, pokud má ale někdo podobnou pleť jako já, rozhodně doporučuji!

    • Pro
    • Výborně kryje Jednoduše se nanáší Velice skladný Dobrá cena
  • 27. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 50%

    • Pro
    • X
    • Proti
    • Tuhý, spatne se roztira Nedoporučuji na mě příliš tmavý
  • 23. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • dokonale kryje pokud je to potřeba, používám ve spojení s BB cream od Dermacolu, odstín Fair
  • 1. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 16. duben 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 28. únor 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 13. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 60%