Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

BLACK FRIDAY - slevy až 60 %.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Rimmel Matující kompaktní pudr Stay Matte 14 g

Kód produktu: kDKR1462

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Stačí málo, slabý film

    • Pro
    • Kvalitní
  • Michaela | 4. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Pokud vám spadne je na tisíce kousků ale jinak jsem velmi spokojena

  • 1. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    dobře zmatňuje, velmi přijatelná cena, velký výběr odstínů

    • Pro
    • dobře zmatňuje, velmi přijatelná cena
    • Proti
    • nic
  • PetraK. | 11. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám dlouhodobě.

    • Pro
    • Matuje, nízká cena, velký výběr odstínů.
  • 9. březen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Dobrý poměr ceny a kvality

    • Pro
    • Dobrá zkušenost
  • 21. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrý produkt za dobrou cenu

    • Pro
    • Dobrá barva (světlý) Cena
    • Proti
    • Nevydrží tak dlouho, jako dražší výrobky
  • Lenka K. | 20. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    za ty peníze kvalitní pudr

    • Pro
    • cena,výdrž
    • Proti
    • nic
  • Alžběta | 3. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Jsem spokojená, produkt pro mě splňuje, co slibuje.

    • Pro
    • Zmatní pleť a přitom ji nepřidá žádnou další barvu, která by nemusela odpovídat barvě make-upu.
  • 9. červen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji, za maloucenu slušný výrobek

    • Pro
    • používám ho dost dlouho a fakt slušně drží a dokonce i zakrývá docela dobře i popraskané žilky
  • Soňa | 5. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    celkem dobrý pudr

    • Pro
    • hezky sjednotí pleť
    • Proti
    • moc světlý,na léto nevhodný,č.2 bude asi lepší,ale neměli bohužel
  • 22. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý výrobek, který při tak malé ceně matuje opravdu dlouho. Výhodou transparentního odstínu je, že sedne každé pleti, a nemusíte si lámat hlavu s výběrem. Na pleti je opravdu neprůhledný, i když tak v balení nevypadá.

    • Pro
    • Matuje bez toho, aniž byste museli přemýšlet nad vhodným odstínem. Skvělý poměr ceny a kvality, kupuji ho pravidelně.
    • Proti
    • žádné
  • 19. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    je to kvalitní pudr za dobrou cenu

    • Pro
    • hezky kryje dobře se nanáší voní drží
    • Proti
    • nic
  • 6. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    odstíny jsou opravdu od skoro bílého,takže pozor,mám odstín tři a u jiných pudrů by to byla jednička,snesla bych na obličeji i tmavší odstín. Pudry ale vybírám vždycky světlejší než make-up nebo je pak člověk flekatý až hrůza když netrefí barvu:-)

    • Pro
    • skvělé odstíny,nemají oranžový nádech neuvěřitelná cena/hlavně v internetových obchodech je lehoučký jako vánek,nevysušuje mi a nestahuje pokožku jako mi to dělá většina pudrů,hned po nanesení mám pocit,že se mi kůže úplně vysuší do bezvědomí - u tohoto pudru nikoliv a to ho používám především kolem očního okolí abych zamezila rozmazávání oka atd. a na T zóně
    • Proti
    • chybí houbička
  • Terezie Blahová | 29. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Pudr jsem si koupila poprvé asi před 2 lety a od té doby na něj nedám dopustit. Je jedním slovem perfektní!

    • Pro
    • - skvělá cena - dlouho vydrží - velmi dobře zmatňuje
  • 12. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Všem doporučuji

    • Pro
    • Nádherně voní
  • a | 11. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    skvěle zmatní dlouho vydrží

  • a | 11. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    skvěle zmatní dlouho vydrží

  • 1. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento pudr uz si kupuji asi 2 roky a za tu dobu jsem jich spotrebovala opravdu hodne. Je lehky a na tvari neni skoro znat (pokud vyberete spravny odstin). Mam 001 a pres zimu jsem naprosto spokojena. Myslim, ze mu uz budu naporad verna.

    • Pro
    • Lehky, matujici. Krasne splyne s pleti.
  • 6. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Rimmel má výbornou cenu vzhledem ke kvalitě, kterou poskytuje.

  • Lovely Lady | 1. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám s ním výborné zkušenosti

    • Pro
    • Krásně drží vše na svém místě. Sedl mi perfektně. Už ho mám po několikáté.