Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Sefiros Minerální bahno z Mrtvého moře (Original Dead Sea Pure Mud) 800 ml

Kód produktu: kSE097

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 29. březen 2020

    Celkové hodnocení: 60%

    Čas aplikace se nesmí přetáhnout, jinak je pleť vysušená.

    • Pro
    • Cena za velké balení. Zanechává pleť jemnou.
  • 23. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkty z Mrtvého moře nikdy nezklamou a tato maska k nim patří. Doporučuju!

  • 10. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Pokožka je po umytí jemná a hladká.

  • 10. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to výborný produkt , používám dle návodu.

  • 24. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    ještě nevím,chce to delší čas

  • 25. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to příjemné, po použití je pleť hlaďoučká. Vzhledem k tomu, že je to bahno, taky je to tak cítit. Ale není to nic hrozného.

  • 9. duben 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Zkoušela jsem zatím jednou,ale spokojenost.

  • 21. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Bahno má dobrou konzistenci, dobře se nanáší na obličej a mně se i dobře smývalo. Někdo píše, že je z něj při umývání nepořádek, ale mně to tak nepřišlo, drobné částečky podobné jemnému písku,se u bahna dají čekat, ale je jich tak málo, že to není problém. Dolů to jde vodou dobře a nemusí se silně drhnout. Pokožka je pak příjemně sametová. Vůně klasického bahna jak na lesní stezce..by možná mohlo někomu vadit :-D. Za tu cenu velikost balení super.

  • 18. březen 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt je určen vždy pro rodinné přísl. - problematická pleť.

  • 2. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Pleť je vypnutejsi

  • Milu | 27. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím pomáhá

  • Petra | 30. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Příjemné bahno, pleť je po něm opravdu očištěná a jakoby nacucaná.Nepřipadá mi vysušená. Za ty peníze su určitě vyplatí. Nejenom na obličej ale i na tělo. Nanášení nejlépe plochým štětcem a smývám za pomoci kartáčku na obličej.
    • Proti
    • Smývání :-). Zaprasim půl sprcháče.
  • 23. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho jsem sháněla 100% produkt, vyzkoušela jsem ho a nadchl mě.

  • Niki | 27. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Tohle nema chybu

    • Pro
    • -100% -ucinky -po pouziti je plet neuveritelne hladka!!! -pro vsechny typy pleti -matna krasna plet
  • Eli | 13. březen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji na pleť s akné, mastnou a smíšenou

    • Pro
    • perfektní konzistence, velmi příjemně se nanáší, nestahuje moc a při odstraňování lze pokožku dobře promasírovat. Pleť je po něm krásně hladká a čistá, stačí jen vhodný hydratační krém po
    • Proti
    • nic
  • 21. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 80%

  • 21. říjen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • rychlé doručení
  • 22. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • Zlepšení kožních problémú o 80%
  • 18. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • je poznat zlepšení stavu pokožky
  • 23. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%