Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze

Kód produktu:

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 19. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Vynikající produkt,manžel spokojen,používá po holení.

  • 9. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Jedním slovem-závislost

  • 9. březen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Olej je velmi příjemný na pokožku, hezky voní, pokožku vyhlazuje.

  • 30. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 80%

    Asi není špatný, nicméně nemůžu říci, ze by mi vyloženě sedl. Na mě těžší vůně.

  • 26. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento suchý olej je naprosto nepostradatelný a luxusní výrobek. Vůně a aplikace je závislostí:).

    • Pro
    • jednoduchá aplikace vůně vstřebatelnost miluju ho:)
    • Proti
    • žádné
  • 17. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám pravidelně a jsem velmi spokojena.

  • 23. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Vynikající na zralou plet a suchou.

  • 12. září 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemný voňavý olej. pěkné balení s rozprašovačem.

  • 21. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Můj předešlý suchý olej byl od Payot, ale tomuhle se nevyrovná. Olej Nuxe nemastí, krásně se vstřebá do pokožky a zjemňuje ji, na vlasy ho moc nepoužívám. Ale co je nejvíc? Ta nádherná vůně.Nedá se k ničemu přirovnat, zřejmě je to myrha, co v oleji tak opojně voní. Je návyková. Koupím si i toaletní vodu a sprchový olej. Už nikdy mi nesmí doma chybět. Stačí malé množství a pokožka je po něm cítit dlouhé hodiny. Zatím nejlepší výrobek v tělové kosmetice, jaký jsem vyzkoušela.

  • 1. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento olej používám na celé tělo, kromě obličeje. Dobře se nanáší a roztírá, jen se podle mě rychle vsakuje. Pěkně voní. Jsem s tímto produktem spokojena, asi ho koupím znovu.

    • Pro
    • skvěle uvolní tělo - když se natřete a pak si lehnete nazí do postele, tak se skvěle odpočívá
    • Proti
    • podle mě, i když má rozprašovač, tak docela rychle odbývá když se nanáší na celé tělo a chcete ho mít rozetřený všude (nevynechávat)
  • 21. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Suchý olej Nuxe má v oblibě manžel,je jemný,výborně se vstřebává,spokojenost.

    • Pro
    • Ověřený,český obchod
  • 14. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Je úžasný.

  • Moni | 25. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezkonkurenčně nejlepší přípravek na pleť, vlasy i tělo. Krásná vůně.

  • zuz87 | 21. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt sem začla pouzivat i na plet a jsem maximalne spokojena,nevim jestli je k tomu produkt určen,ale me to vyhovuje..nejenom na pokožku těla. A ta vůně je úžasná :))

  • 8. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento olej nemá chybu :-)

  • 29. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Voňavý a vyživující olej, sice vyšší cena, ale odpovídá kvalitě.

    • Pro
    • Krásná vůně, příjemná aplikace rozprašovačem, nenechává na kůži mastný film.
    • Proti
    • Vyšší cena. :)
  • 26. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Krásná vůně, dobrá vstřebatelnost
    • Proti
    • Nic
  • Lucie | 1. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem vybrala na zaklade doporuceni a jsem velmi spokojena. Je to opravdu must have produkt!

    • Pro
    • TOP olej!
  • 12. červen 2016

    Celkové hodnocení: 50%

    dala jsem na recenze a reklamu.je příjemný jako ostatní oleje v drogeriích.a vůně?spíš pánská a těžší.už si ho nekoupím.měla jsem lepší

    • Pro
    • příjemný jemný olejíček
    • Proti
    • jsem sklamaná
  • mirka | 14. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemný, dobře vstřebatelný