Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Dermacol Neonový lak na nehty 5 ml

Kód produktu: kDKR1925

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Lak vydrží týden bez ošoupání či loupání

  • 24. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná neonka

  • 8. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 50%

    v podstatě vše ok

    • Proti
    • malé balení
  • 31. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dcera je s tímto lakem spokojena.

    • Pro
    • Pěkný lak. Spokojenost.
    • Proti
    • Nic.
  • 30. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Super lak,každý kouká na mé nehty a chválí je.:-) Doporučuji.Rychle schne,neloupe se.Vydrží v podstatě dlouho,pokud neuklízíte nějak moc.:-)

  • 30. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Opakovaně mi vyhovuje barva, zasychání, šikovný štěteček, po odlakování nejsou zažloutlé nehty. Můžu všem doporučit.

  • 4. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hezky výrazný, rychle schne a dlouho vydrží

  • 11. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná barva, dobré krytí i rychlé schnutí

    • Pro
    • krásná barva, dobré krytí i rychlé schnutí
  • 28. červen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Nedoporučuji,jelikož jsme chtěla neonový lak.

    • Proti
    • Není podle mě neonový,ale normální barva.
  • terkař4 | 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento lak na nehty se krásně roztírá, rychle schne a nemusím nanášet více vrstev, dlouho vydrží krásně zářivý a neloupe se. Určitě můžu vřele doporučit a objednám si i jiné barvy !

    • Pro
    • Krásná neonová barvička Myslím, že se hodí na každou pořádnou a nejen letní letní párty!
    • Proti
    • malé balení
  • Veronika | 6. duben 2014

    Celkové hodnocení: 30%

    Lak jsem si vybrala, protože byl za nízkou cenu a laky od Dermacolu zatím nevlastním. Ale po zkušenosti s lakem nevím jestli si vůbec nějaký pořídím. Myslím, že v drogeriích se dají sehnat i levnější laky, které jsou kvalitnější. Lak je hrozně vodový, takže nestačí jen jedna vrstva a ani ta barva už není na nehtech tak výrazná jako v lahvičce.

    • Pro
    • - pěkná a zajímavá barva
    • Proti
    • - nestačí jen jedna vrstva laku ... možná ani dvě, tři ..
  • Klára S. | 23. únor 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Pěkná barva, přiměřená výdrž.

  • Zdenka | 21. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě bych doporučila, mají krásné barvy :)

  • Zdenka | 21. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost, barva je nádherná :)

  • Zdenka | 21. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost :)

    • Pro
    • Skvělé barvy, přesně podle obrázku :)
    • Proti
    • -
  • Veronika Jakubčíková | 31. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 40%

    na stránkách vypadala barva úplně jinak

    • Pro
    • v letních období lze využít
    • Proti
    • malý, velmi křiklavá barva
  • 10. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    super letní barva

    • Pro
    • skvělá barva
  • 15. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    super

  • 23. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Krásná barva, alespoň 2 vrstvy, spokojenost. Neznam.