Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Estée Lauder Protivráskové zpevňující sérum Perfectionist CP+R (Wrinkle Lifting/Firming Serum)

Kód produktu: kDKR1320

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    serum pouzivam jiz nekolik let. Posledni dobou jsem zkusila jiny produkt, ovsem znovu jsem se k produktu vratila. Konzistence je lehka, nemasti, pravidelne pouzivani je na pleti znat.

  • 14. duben 2020

    Celkové hodnocení: 30%

    Sérum mi nevyhovuje bohužel

  • Jana | 30. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Krásně vyhlazená pleť
    • Proti
    • cena
  • 18. duben 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji pro plet 30+

    • Pro
    • Skvělé sérum nakupují opakovaně mám smíšenou pleť, 40 let - velmi příjemně se roztírá, ihned vsaje, plet je po něm hned sametová...
    • Proti
    • cena:(
  • Anicka | 21. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Opravdu fungující produkt, pohodlné dávkování s pumpičkou.

    • Pro
    • Nejlepší produkt. Trápí mě zejména nosoretní vrásky a po týdnu vidim zlepšení. Příště kupuji to velké balení.
    • Proti
    • Cena bolí ale stojí to za to
  • ER | 4. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    SICE DRAHÝ , AKE SKVĚLÝ VÝROBEK.

    • Pro
    • Skvělé, způsobuje opravdu sametovou ple´t. Nepotřebuje ani překrytí krémem.
  • 10. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Funguje. Pleť je hebká a hydratovaná.
    • Proti
    • Vysoká cena.
  • 29. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • sérum je příjemné, pleť vypadá vyhlazeně a odpočatě
    • Proti
    • vysoká cena
  • pes | 6. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • sametový, úžasný pocit po aplikaci
    • Proti
    • vzhledem k ceně - rychlejší spotřeba
  • Lucie | 14. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • Viditelné výsledky, které ocenila i má kosmetička, kdy se zeptala, zda jsem byla na nějaké omlazující procedúře. Pleť je skutečně hutnější a vypnutější. Na dotek je velmi hladká. Výsledky jsem zaznamenala již po 10 dnech používání.
  • 24. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. září 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 25. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%