Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

BLACK FRIDAY - slevy až 60 %.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Max Factor Řasenka pro větší objem řas 2000 Calorie (Dramatic Volume) 9 ml

Kód produktu: kDKR1020

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 27. leden 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ji už leta a nemá konkurenci.

  • 17. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 10%

    Jše hodně hutná. Řasy nabarví, ale o ničem. Nemá žádný efekt. Reklama mě oklamala. Zkoušela jsem Bourjois a byla lepší.

  • 25. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 80%

    splnilo očekávání

  • 19. duben 2019

    Celkové hodnocení: 70%

    řasenka rychle vysychá drolí se a barva modrá není na očích vidět

  • 25. březen 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

  • 11. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem řasenky různé cenové relace a lze ji srovnat i s řasenkou 8 x dražší. Super kartáček.

  • 1. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Už dlouhá léta kvalitní rasenka,ke které se ráda vracím. Vyzkousela jsem velke množství jinych rasenek,ale asi uz budu teto verna! Skvělá cena!

    • Pro
    • Výborná cena. Kvalitní rasenka.
  • 15. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojena

  • 17. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená, vybrala jsem produkt kvůli barvě kde moc na výběr nebylo, ale nelituji

    • Pro
    • dobře se s řasenkou pracuje a pro mě má správný barevný odstín, černá mi nevyhovovala
  • 9. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    rozumná cena přirozený vzhled

  • 10. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ji už několik let a nedám na ni dopustit. Vyhovuje mi po všech směrech. Zejména kartáček má takové štětinky, které řasy oddělí a prodlouží.

  • 21. březen 2018

    Celkové hodnocení: 60%

    Na můj vkus žádná dramatická změna. Jsou lepší řasenky, čekala jsem od ní více. Řekla bych tak lepší průměr. Ale kartáček je v pohodě.

  • 16. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší řasenka na trhu, má nejlepší kartáček, dobře drží, sytá, černá barva. Kupuji jí už pravidelně, je to moje nejoblíbenější řasenka. Určitě doporučuji, teď jsem jí koupila i mamince k narozeninám :-)

  • 5. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mne je to nejlepší řasenka všech dob. Jsem alergik a oproti jiným a drahým po jejím používání nemám žádnou negativní reakci. Dobře se nanáší, neslepuje řasy, krásně je zahustí a prodlouží, nežmolkuje, vydrží celý den. Dobře se odstraňuje. Doporučuji vyzkoušet.

  • 14. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 70%

    Jedná se o nejprodávanější řasenku, ale očekávala jsem víc, zas takový zázrak to není, je srovnatelná i s levnějšími variantami.

  • Marťa | 26. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Řasenka vykouzlí pěkné, dlouhé řasy, vypadají přirozeně ........ není voděodolná,ale i tak obstojí např.i při tréninku ve fitku

  • 15. leden 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    dobrý hustý kartáček neslepuje řasy vydrží i slzy jde dobře odlíčit

    • Pro
    • za rozumnou cenu dobrá kvalita
    • Proti
    • nevydrží dlouho brzy se začínají na kartáčku usazovat větší kusy
  • 17. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší řasenka

    • Pro
    • prodlouží řasy nelepí vydrží opravdu černá
    • Proti
    • -
  • 19. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jinou řasenku již nemám tendenci zkoušet, maximálně mi vyhovuje i na citlivé oči.

    • Pro
    • Kupuji již léta, doufám, že výrobce nezruší výrobu.
  • 1. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Celková spokojenost, dobrá kvalita za rozumnou cenu.Určitě řasenku doporučuji.

    • Pro
    • Dobrá kvalita, dobrá cena.
    • Proti
    • Nic.