Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Týden s dekorativní kosmetikou - sleva až 61 %.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Maybelline Řasenka s megakartáčkem pro kolosální objem Colossal Volum Express 10,7 ml

Kód produktu: kDKR1058

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 12. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice jsem s pokojená.

  • a | 11. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    - tuto řasenku používám dlouhodobě - skvělý objem s jednou tenkou vrstvou - nežmolí se - dlouho vydrží - na Krása.cz jsem ji koupila za skvělou cenu

  • Janča92 | 24. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Řasenku kupuji pravidelně. Pro mé řasy naprosto dokonalá. Krásně prodlouží, natočí i zahustí. Na denní líčení stačí jedna vrstva, na večerní líčení dávám vrstvy dvě a řasy pak vypadají opravdu úchvatně. Velkého kartáčku jsem se zprvu bála, ale za nedlouho jsem se s ním naučila pracovat a uznávám, že je lepší než kartáčky úzké. Jediné minus je, že po třech týdnech mi řasenka přijde suchá a trošku "žmolkovatí"

    • Pro
    • - natočení - prodložení - objem (po dvou vrstvách vypadají řasy jako umělé) - výdrží celý den, nedrolí se
    • Proti
    • - rychle vysychá - v kamenných obchodech mi přijde zbytečně drahá
  • 15. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji, dobře se nanáší, neslepuje řasy, oči po nanešení neslzí ani nepálí. Vydrží celý den a odličování není problém. Už nechci jinou.

  • Denisa | 30. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Maximální spokojenost s řasenkou. Výborně se nanáší a řasy mám po ní neskutešné. :)

  • 11. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    nic

    • Pro
    • jsem spokojena, řasenka se dobře nanáší, vytvoří krásný efekt dlouhých řas, řasy neslepuje, vydrží, neopadává.
  • 30. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. březen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

  • 23. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 50%