Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Gestil Regenerační balzám WONDER

Kód produktu: kDKR1578

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. duben 2020

    Celkové hodnocení: 60%

    Názory, že produkt není parfemovaný je dosti chybný. Stačí si přečíst složení, kde je předposlední položkou "parfum"... Co to asi bude?? Problém je, že lidi složení nečtou nebo je nezajímá... Ehm, chyba. Dále se mi moc nelíbí obsah "Triethanolamine", což je karcinogenní látka, někde je úplně zakázána, způsobuje kožní problémy jako jsou alergie či dermatitidu, může i narušovat hormonální systém. Že to dáváte pouze na hlavu? Lidi, nebuďte naivní.. Tyto látky umí prostupovat i kůží :)) Takže složení opravdu nic. A efekt pevnějších, lesklejších vlasů? Produkt vlas POUZE obalí asi jako 99% podobných přípravků, po 1 umytí nemůže být vlas NIKDY kvalitnější. Je to zkrátka jen halo efekt, složení moc kvalitní není. Používám pouze na paruky a tam mi to nevadí, vlas to obalí a je to OK.

    • Pro
    • "obalí" vlas a tím ho opticky zesílí
    • Proti
    • silná, parfemovaná vůně
  • 14. únor 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám už léta.Velká spokojenost.Je super!!

  • 6. červen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji ho už delší dobu a jsem s ním spokojená.Nejlepší z kondicionéru co jsem vyzkoušela.

  • 1. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Vlasy jsou už po prvním umytí a nanesení balzámu lesklé a jemné... dala jsem na recenze a udělala jsem dobře...

  • 29. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásné hladké vlasy

  • 5. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní , vyživuje a obnovuje poškozené vlasy

  • 7. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    používám pravidelně- spokojenost

  • Alena | 27. únor 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    bezvadný, vlasy jsou po něm opravdu lepsí

  • 9. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • vyživuje
    • Proti
    • vůně
  • jana | 23. únor 2016

    Celkové hodnocení: 70%

    opakovaně používám a mám velmi dobrou zkušenost

    • Pro
    • velmi dobrý, hladké, leské, zdravé vlasy
  • 22. leden 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    masku určitě uvítá někdo se silnými a suchými vlasy. Já mám vlasů málo a jsou jemné, koupila jsem si ji poté, co jsem si přečetla od výrobce že přípravek je vhodný i pro jemné vlasy. S tím nesouhlasím. Jemné vlasy extrémně zatěžuje ačkoliv jsem přípravek aplikovala pouze od poloviny délky směrem ke konečkům, ne na kořínky. Jinak masku určitě doporučuji jen na jiný typ vlasů

    • Pro
    • velmi hydratační maska
    • Proti
    • nevhodná pro jemné vlasy, ačkoliv uvádí opak
  • 18. leden 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    znám tuto masku, používám již řadu let

    • Pro
    • velmi příjemný
    • Proti
    • nic
  • 10. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám hodně suché a zničené vlasy, tato maska je hezky zacelí.

  • Miluše | 28. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tento výrobek mám již z minulých let vyzkoušený. byla jsem s ním velmi spokojená

    • Pro
    • obnovuje růst vlasů a brání vypadávání
  • Weri | 17. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoduché použití při každém mytí vlasů

    • Pro
    • Řadou let ověřený přípravek pro všechny druhy vlasů
    • Proti
    • nemám nic
  • L. | 25. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělé, jdu si objednat maxi balení a raději několik, kdyby se přestal výrobek prodávat. Vlasy jsou po jednom použití příjemné na dotek, lesklé a zdravější. Dávám si jak masku na cca hodinu tak když nestíhám jen jak se doporučuje na 5 minut místo kondicioneru. super, opravdu super

    • Pro
    • skvělé vlasy jsou příjemné na dotek vlasy jsou viditelně zdravější
    • Proti
    • nic
  • 3. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Vzhledem k ceně a množství nejlepší maska :)

  • Petra | 2. květen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    stojí za zkoušku

    • Pro
    • výborná cena a funguje
    • Proti
    • podivná vůně
  • ZDENA | 20. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • VÝBORNÝ PŘÍPRAVEK VLASY JSOU PO POUŽITÍ KRÁSNÉ
    • Proti
    • MOC MI NEVONÍ ALE KDYŽ VLASY USCHNOU TAK NENÍ NIC CÍTIT
  • Dáška | 11. duben 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Zázraky nečekejte, po umytí bude lepší rozčesání, ale regeneraci vlasů nepozoruji

    • Pro
    • Po umytí jsou vlasy hebčí jdou hezky rozčesat
    • Proti
    • Dlouhodobě zázraky nevidím, žádné extra zlepšení Vůně