Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Aktuální info: Jsme tu pro vás. Naše výdejny zůstávají otevřené jako obvykle.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Mizon Regenerační pleťový krém s filtrátem hlemýždího sekretu 92% (All In One Snail Repair Cream)

Kód produktu: kDKR2775

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 30. říjen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Typ tohoto produktu používám už tři roky.Jsem velice spokojená s jeho činky i způsobem roztírání.Zklidňuje pokožku a nedráždí.

  • 12. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemný na pleť, dobře roztíratelný. Svědčí i starší pleti 65+

  • 11. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Již dlouhodobě používám šnečí krém i od jiných výrobců.Cenově je přibližně stejný, ale o něco více objemu krému.Nejenže zvláční obličej, ale pomáhá částečně redukovat i vrásky, hlavně ústní rýhy, někdy trochu zmenší i bradavici.Ale chce to pravidelné užívání

  • 1. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Jemný, příjemný a kvalitní.

  • 18. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 80%

    Jsem s krémem relativně spokojená, je to spíše gel. Pleť je pak krásně hebká, ale pokud chci nanést makeup, musím dát ještě krém, jelikož gel se úplně vstřebá a pleť je suchá. Každopádně doporučuji, koupím znovu.

    • Pro
    • velmi dobře se vstřebá, krásně hydratuje
  • Romana | 30. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 60%

    Krém je příjemný, krásně se vsákne, ale zatím nevidím nějaké výrazné zlepšení pleti.

  • Zuzka | 31. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji, po dlouhé době krém, který mi pomáhá na problematickou pleť, tvoří se mi méně pupínků, vzniklé defekty se mnohem rychleji hojí, ze začátku jsem měla pocit trochu stažené pleti, ale po chvilce se to upravilo, čelo se mi také tolik nemastí - srovnal mi pleť, to jsou výsledky po 10dnech co ho užívám, jsem zvědavá co bude po delší době

    • Pro
    • zlepšuje vzhled pleti, rozjasňuje zmenšuje póry a omezuje tvorbu pupínků zlepšuje hojení ran snižuje tvorbu mazu
    • Proti
    • nic
  • 15. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Příjemný krém, dobře se roztírá, objednáván již poněkolikáté.
  • 22. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Nejlepsi krem, ktery jsem dosud vyzkousela. Je to maly zazrak. Vrele doporucuji. Hoji jizvicky, akne, zvlacnuje, skvele hydratuje.
  • Ambruzová | 8. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Změny viditelné již po týdnu
  • 10. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • Magdalena | 29. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Lepší krém jsem ještě neměla!
    • Proti
    • Dlouhá doba čekání na zboží od dodavatelé.
  • 12. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 90%