Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Týden s luxusní kosmetikou - slevy až 68 %. 
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Kallos Regenerační šampon s keratinem a mléčnými proteiny (Keratin Shampoo) 1000 ml

Kód produktu: kKA004

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. listopad 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám lehce mastící se vlasy. Tento šampon skvěle vlasy umyje a podporuje jejich růst a kvalitu. Nenechává je vysušené. K produktu je dobré mít regenerační mléko. Za tu cenu se určitě oplatí :).

    • Pro
    • velké balení skvělá cena příjemná neutrální vůně opravdu funkční s přísadou keratinu
    • Proti
    • příliš velké balení na používání (odšroubování a nalití na dlaň)
  • 26. červen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

  • 17. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Vcelku dobrý i kvalitní šampon za dobrou cenu splňuje co má a nezatíží vaši peněženku doporučuji používat i k němu balzám stejné značky

    • Pro
    • Příjemná vůně velké balení
    • Proti
    • Použítí trochu více šampiónů na jedno umytí
  • 27. leden 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Takto krásně hebké a lesklé vlasy jsem dlouho neměla.

  • 13. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Super vlasy som mala suche zrale ostrihat ...po pouziti tychto produktov su v o 100% lepsie

  • 23. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 80%

    kvalitní šampon za přijatelnou cenu

  • anna | 19. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    sem spokojena se zbozim

  • alenka747 | 6. únor 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Mám ho sice jen chvíli, ale splnil zatím mé očekávání dle popisu :)

    • Pro
    • Vůně Konzistence Vlasy jsou už při prvním použití hezčí
    • Proti
    • Větší balení, blbě se dávkuje, ale přelila jsem si ho.
  • 18. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 50%

    + kvalita/cena + velké balení - bytelnost balení - pěnivost - nepění až tak dobře a na delší vlasy je nutno o dost více množství na jedno umytí oproti jiným šamponům.

    • Pro
    • bohužel přišel mi s rozbitým víčkem a tudíž celý vyteklý do balíčku, vyzkoušela jsem jen jednou co jsem smázla z krabice a nebyl nejhorší na poměr kvalita/cena. ale hodnocení dávám 50% protože nemohu testovat dlouhodobý výsledek a po prvním umytí jsem měla i o dost lepší šampony co vyšly jen nepatrně dráž.
    • Proti
    • chtělo by to bytelnější balení, víčka jsou dosti křehká na to jaká to je velikost obalu a tíha obsahu.
  • 6. říjen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • V kombinaci s Kellos Keratin maskou a Lab 35 olejem fantastická kombinace. Vlasy jsou krásně lesklé a velice příjemně voní. Dokonce manžel si všimnul už po jednom použití :)
  • 3. červen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. říjen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • neloupe se mi pokožka opravdu to funguje
  • 9. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • vlasy jsou jemnější
    • Proti
    • nepraktické velké balení, přelila jsem do menšího
  • 7. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezva..

  • 11. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%