Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Aktuální info: Jsme tu pro vás. Naše výdejny zůstávají otevřené jako obvykle.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Uniq One Unikátní vlasová kúra 10 v 1 (All In One Hair Treatment) 150 ml

Kód produktu: kUO001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 7. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem velmi spokojena s touto kurou. Urcite si po vypotrebovani rada znovu objednam.

  • 26. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    výborné osvěžení konečků

  • 17. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již několik let a nenechám dopustit! Krásně voní a hezky se s ním pracuje díky rozprašovači a vydrží tím i celkem dlouho. Rozprašovač je jemný, ale zároveň na vlasy dodá dostatek masky. Tento produkt doporučuji.

  • 2. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    -profesionální péče o vlasy -úžasná vůně

  • Marketa | 14. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    vlasy jsou po nem krasne leskle, vyborne se aplikuje, neni treba velke mnozsti a nadherne voni

  • Jitka | 11. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    -líbí se mě,že se nemusí oplachovat -doporučuji ho ostatním -dobře se po něm rozčesávají vlasy a krásně voní -nic mě nenapadá

  • 5. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší kúra co jsem kdy vyzkoušela jen doporučuji

  • 22. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již nějaké léta, jsem velmi spokojená.

    • Pro
    • bezva kondicionér bez oplachování
    • Proti
    • nemám
  • 20. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Supr výrobek

  • 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Přípravek používám již několik let, nejenže slouží jako kondicionér, ale také vlasy při vyfoukání tvaruje a nádherně voní.

    • Pro
    • super kondicionér na vlasy, který se nemusí oplachovat
    • Proti
    • nic
  • Maxova Anna | 4. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala jsem si tento produkt protože, kadeřnice mi ho doporučila a byla jsem spokojená. Doporučila bych ho ženám s jemnými vlasy

    • Pro
    • Jemné vlasy vydrží delší dobu tvar a příjemně voní
  • Eva | 23. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší sprej na vlasy, vlasy chrání před fénovaním, třepením konečků, dodává objem a pružnost. Ve vlasech vydrží vonět celý den a jsou nádherně lesklé.

    • Pro
    • Nádherná luxusní vůně, která ve vlasech drží celý den.
    • Proti
    • Nic
  • 24. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • nelámou se vlasy při česání
  • Petra | 5. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala jsem na doporučení kamarádky a po týdnu užívání jsou vlasy kvalitnější a lesklejší. Navíc po vyfoukání mají větší objem.

  • Blanka | 6. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento přípravek používám dlouhodobě a nedokáži si představit úpravu vlasů bez něho.

  • Blanka | 30. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    vlasy se po něm snadno rozčesávají a jsou jemné musí se aplikovat z větší vzdálenosti a menší množství, jinak jsou vlasy mastné krásně voní dlouho vydrží dobrá cena zatím nejlepší přípravek na rozčesávání vlasů používám i na sedmi letou dceru která má vlásky pod zadek a už jsem měla problém je po koupeli rozčesat, s tímto sprejem je opravdu znatelný rozdíl a mohu pro dlouhé a špatně rozčesatelné vlasy jen doporučit

    • Pro
    • krásně voní opravdu snadné rozčesávání dobrá cena
  • 11. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    všem doporučuji vyzkoušet, budete mile překvapeni

    • Pro
    • vlasy se daleko lépe upravují a krásně se lesknou
  • 8. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Super vůně, vlasy jdou lehce rozčesat, stačí malé množství.

    • Pro
    • Používám ho již delšní dobu. Naprostá jednička.
  • Vladěna | 30. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    už bych si to nekoupila

    • Pro
    • hezky voní....ale jinak nic moc
    • Proti
    • je to hodně olejovité,vlasy se potom rychle mastí
  • Jandová Miroslava | 25. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem velmi spokojená, lepší výživu a ochranu vlasů jsem ještě neměla