Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

BLACK FRIDAY - slevy až 60 %.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze JeJoue Venušiny kuličky AMI

Kód produktu: kDKR2150

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 4. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Příjemný materiál, snadno se udržuje v čistotě.

    • Pro
    • Koupila jsem na základě recenzí a zatím jsem na rozpacích, zatím nesplnil má očekáván , uvidíme časem.
  • Piši | 22. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoznačně doporučuji! Sada za přijatelnou cenu, z kvalitního materiálu. Naprosto splňuje má očekávání.

    • Proti
    • Zatím nic
  • 21. únor 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Kuličky jsem vybrala na základě recenzí kvůli zpevnění pánevního dna po porodech. Jsou příjemné, výhodou jsou různé velikosti v balení. Trošku je nepříjemná šňůrka, která je tužší.

    • Pro
    • různé velikosti v balení, příjemný materiál
  • Lucie | 30. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemný a diskrétní "přítel" (AMI) a pomocník. Výborné pro procvičení svalů pánevního dna po těhotenství a porodu..s dalšími výhodami ;) Parádní je možnost z výběru 3 typů/velikostí, podle momentální potřeby či nálady. Vnitřní kuličky jsou naprosto neslyšné, ale účinné ;) Prostě parádní jednoduché řešení mnoha ženských intimních problémů. Navíc ve vkusném a líbivém trojím provedení. Doporučuji všem ženám, které chtějí posílit svaly pánevního dna z různých důvodů, nebo zvýšit své libido - i to je totiž příjemným důsledkem terapeutického působení tohoto skrytého "přítele".

    • Pro
    • kvalitní zpracování povedený design celosilikonové provedení snadná údržba
  • 11. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Plni ucel

    • Pro
    • Je to zabavne
  • 4. červen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 7. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%