Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Dermacol Voděodolný zkrášlující tělový make-up (Perfect Body Make-up) 100 ml

Kód produktu: kDKR2277

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    použité je 3x, ale spokojenost

  • 27. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 40%

    Absolutne nekryje ani nema zadny pozitivní účinek, na nohy bych si ho nedala, asi ho budu používat k naredeni make up coveru,na ten nedám dopustit,ale většinou ho micham s trochou ridsiho make upu

    • Pro
    • Poměr množství - cena
  • Evženie | 2. červen 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem spokojená

    • Pro
    • Je to pro mě produkt.který mě nahrazuje opálení na šluníčko se přirozeně opalovat nemůžu.
  • Alexandra Vagenknechtová | 21. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dermacol Perfect Body make-up mne překvapil pěknou přirozenou barvou, skvělým krytím a hlavně nešpiní oblečení. Po nanesení, vypadá tělo přirozeně opálené. Už nyní plánuji, že si koupím do zásoby další produkt.

  • Helena | 20. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Zdravotní Spokojenost Dobře Můžu doporučit

    • Pro
    • Splnil svůj účel
    • Proti
    • Nemám nic
  • Lucka | 29. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Můžu jen doporučit. Super na léto. Vypadá přirozeně, nedělají se po něm pupínky.

    • Pro
    • Super na léto. Vypadá přirozeně, nedělají se po něm pupínky.
  • Dagmar | 30. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice hezký "make up" na nohy zvláště po zimě bude dobrý na neopálené nohy lehce je tónuje a zakryje drobné nestatky jako jsou malé žilky a pupínky Příjemný na manipulaci a hezky lehce voní

    • Pro
    • Snadno se nanáší kryje drobné nedostatky na nohou hezky voní dodá nohám lehký opálený odstín
  • Dagmar | 15. červen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Tento produkt nedoporučuji vyloženě světlým tipům, je to velice nepřirozené!!

    • Pro
    • Zlepšuje vzhled a sjednocuje jejich tón.
    • Proti
    • Jde špatně rozmazat, i když jsem si předem namazala nohy krémem, dělá šmouhy, barva je spíš do oranžova
  • 22. květen 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Dobré krycí vlastnosti. Prodávají se pouze tmavé odstíny, které jsou do oranžova.

    • Pro
    • Dobré krycí vlastnosti.
    • Proti
    • Prodávají se pouze tmavé odstíny, které jsou do oranžova.
  • 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%