Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Týden s dekorativní kosmetikou - sleva až 61 %.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Loreal Professionnel Vyživující olej na vlasy s obsahem arganového oleje pro všechny typy vlasů Mythic Oil (Nourishing Oil)

Kód produktu: kDKR3247

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 31. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto nepostradatelný produkt pro péči o vlasy. Nemastí, vlas uhladí a krásně voní. Používám pravidelně buď do mokrých vlasů , ale i do suchých po vyfénování.

  • 6. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Vlasy jsou lesklé a nejsou zničené.

  • Jitka | 24. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně voní, vlasy josu po aplikaci oleje hebké a lesklé, vřele doporučuji

    • Pro
    • Krásně voní, je příjemný a vlasy jsou po něm krásně jemné a hebké a lesklé
    • Proti
    • žádné
  • 7. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vlasy jsou po použití hedvábné, krásně voní, konečky se tolik netřepí mám pocit, že jsou vyživené

    • Pro
    • vlasy jsou po použití hedvábné, krásně voní, konečky se tolik netřepí
    • Proti
    • nic
  • 23. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Olej mi moc nevoní, ale to nemění nic na funkčnosti produktu. Dávám si 2 pumpičky na konečky, díky jeho velikosti mi vydrží věčnost. Není ani moc drahý vzhledem k výdrži. Vlasy jsou po něm lesklé a uhlazené. Dopručuji.

    • Pro
    • Výdrž Zanechává jemné vlasy
    • Proti
    • Vůně
  • 10. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • krásně voní byl mi doporučen mou kadeřnicí a to i s ohledem na nadcházející dovolenou pod africkým nebem.
  • Eva | 23. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nezatěžuje mé jemné vlasy a skvěle vyživuje suché konečky.

    • Pro
    • Lehký olej pro jemné, suché vlasy
    • Proti
    • nic
  • Vesecká | 26. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • cena - kvalita
    • Proti
    • nic
  • 25. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně voní

  • Valerie | 2. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt je používán v kadeřnictví, proto jsem si jej koupila domů, vlasy jsou po něm lesklé, hebké, stačí aplikovat malé množství, navíc stojí to co jiné nefungující produkty ze supermarketů.

    • Pro
    • stačí malé množství vlasy jsou lesklé, uhlazené
  • 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Výborné na suché konečky.

  • Adéla | 24. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji

    • Pro
    • Vyživuje suché vlasy, nemasti, dobře se vstřebává, jemná vůně
    • Proti
    • Nic
  • 9. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím používám krátce, ale dělá na mě lepší dojem než produkty z drogerie, vstřebá se do vlasů a nezpusobuje "mastný vzhled", stačí ho opravdu málo, tak snad dlouho vydrží

    • Pro
    • Stačí malé množství, dobrá konzistence
  • Michaela | 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Olej krásně vyživuje mé suché vlasy

  • 28. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně, dobře se vstřebává do vlasů

  • čechová magda | 28. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    ano doporučila

    • Pro
    • doporučila mi ho kadeřnice
  • Martina | 13. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost s výrobkem

    • Pro
    • krásně voní, vlasy jsou uhlazené a lesklé
  • jita | 23. leden 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Tento produkt jsem koupila na základě hodnocení na heurece. Složení je určitě dobré,ale olej je přeci jen trochu mastný a zatěžuje vlasy. I když jsem použila jen jednu kapku-jedno zmačknutí pumpičky na mé 50cm dlouhé vlasy. Určitě jsem měla lepší podobný přípravek, který nemastil a nezatěžoval vlasy. doporučuji kvůli hezké vůni.

    • Pro
    • Složení, hezky voní.
    • Proti
    • Trochu mastný
  • Alpha | 1. leden 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    je bezvadný, krásně voní, aplikuji vždy po mytí na vlhké vlasy a případně po fénování pro uhlazení, krásně

    • Pro
    • vůně, taková vánoční okamžitě jemnější, hladší, rovnější vlasy
    • Proti
    • malinko mastí, opravdu jen na konečky
  • 2. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem velmi spokojena, výrobek jsem zakoupila již několikrát. Vlasy jsou po něm krásně lesklé, lehké a nemastní se.