Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze HennaPlus Zesvětlující sprej na vlasy s heřmánkem 150 ml

Kód produktu: kHP19004

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 3. únor 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Používám zmíněný produkt velmi krátce,takže nemohu zodpovědně hodnotit. Ale rozhodně mi vlasy nepoškodil

  • Vlasta Neumannová | 13. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    S přípravkem jsem velice spokojena

    • Pro
    • Skvělý přípravek
  • 18. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

    • Pro
    • Vyzkoušeno na sedmileté mrňousce.Vlasy jsou víc do zlatova, což jsme potřebovaly.:-)
  • 15. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    pěkně prosvětlí vlasy, akorát ten peroxid je dost výrazně cítit, takže to většinou nevydržím a musím si jít vlasy umýt. Nicméně aplikace jednoduchá, akorát vysuším fénem a efekt se dostaví.

    • Pro
    • zesvětluje snadná aplikace
    • Proti
    • smrdí po peroxidu
  • 10. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Po marném shánění ADVANCE TECHNIQUES - TRUE BLONDE jsem konečně našla něco, co mi vyhovuje - není to barva, dobře se nanáší, vlasy vypadají přirozeně Doporučuji

    • Pro
    • jednoduché a rychlé použití
  • 29. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    super výrobek, přirozeně zesvětluje Není to barva!!!!!!

    • Pro
    • super výrobek, přirozeně zesvětluje
    • Proti
    • -
  • Jiřina | 29. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt jsem zakoupila na základě zkušeností ostatních zákazníků a nelituji toho. Určitě ho objednám znovu.

    • Pro
    • Používám na odrosty, takže mi podstatně prodlouží dobu mezi jednotlivým barvením vlasů.
    • Proti
    • Nic.
  • 9. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 24. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%