Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Orofluido Zkrášlující elixír na vlasy (Beauty Elixir For Your Hair)

Kód produktu: kDKR1543

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 29. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Super výrobek, zachovává skvělé vlasy( kupuji i jako dárek, ale hlavně dlouhodobě používám i já)!

  • 13. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepsi z nejlepší krasne voní vlasy jsou leske a krasne se roscesavaji

  • 13. říjen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    vlasy jsou jemné,poddajné,super

  • 27. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemastí a neslepuje vlasy, používám denně.

  • 25. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ho již léta,příjemně voní,účes lépe drží,nemasdtí vlasy

  • 12. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    olej je přímo zázračný. Vlasy ojev vstřebají a jsou lesklé. Všem doporučuji.

  • Veronika | 13. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Pevné a zdravé vlasy.

  • Jaroslava Klásková | 26. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám kudrnaté a velmi suché vlasy olej mi velmi vyhovuje

    • Pro
    • velmi příjemný
    • Proti
    • Bylo by dobré kdyby byl z pumpičkou
  • Jarmila | 30. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi doporučuji, koupila jsem již třikrát

    • Pro
    • krásná vůně vlasy se lesknou,jdou dobře rozčesat opravdu nemastí vlasy
  • Andrea | 29. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vlasy jdou krásně rozčesat

    • Pro
    • Kadeřníci doporučují
    • Proti
    • žádné
  • 11. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Je skvělí, vlasy mám po menším experimentu zničené a po aplikaci tohoto oleje jsem okamžitě viděla změnu k lepšímu. Doporučuji :-)

    • Pro
    • Je skvělí, vlasy mám po menším experimentu zničené a po aplikaci tohoto oleje jsem okamžitě viděla změnu k lepšímu. Doporučuji :-)
  • Katka | 3. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Orofluido jsem si koupila na doporučení mé kadeřnice. Neustálé melírování a zesvětlování mělo za následek katastrofální kvalitu vlasů. Lámavost, roztřepené konečky, celkově nezdravý vzhled vlasů. Olej aplikuji spíše na spodní část vlasů - ne ke kořínkům. Olej mi vlasy nemastí, vlasy se lesknou, nádherně voní .

    • Pro
    • Viditelně se mi zlepšila kvalita vlasů Nádherná vůně Stačí malé množství
    • Proti
    • Brala bych pumpičkový aplikátor
  • 18. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem velice spokojená

  • Dagmar | 20. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Trochu mastnější, musíte si dát pozor a opravdu použít jen kapku, ale díky tomu velmi dlouho vydrží, což je zase super.

    • Pro
    • Tento vlasový olej je naprosto dokonalý, nádherná vůně a hebké vlasy, dlouho vydrží a cena je oproti jiným vlasovýmm olejům velmi příznivá.
  • Markéta | 24. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji na dlouhé i krátké vlasy hodně poškozené vlasy se perfektně zacelý

    • Pro
    • tekuté zlato používám už dlouhou dobu vlasy se netřepí jsou jemné a silné dobře se rozčesávají a doba foukání se zkrátí příjemně voní
  • Lee | 31. leden 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Mnohem lepší než ostatní oleje, co jsem doposud vyzkoušela.

    • Pro
    • Hydratuje vlasy a přitom zbytečně nemastí a nezatěžuje. Vlasy se po něm krásně lesknou Hezky voní
  • Pavla Poslední | 17. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Již po první aplikaci elixíru mám absolutně nový účes.

  • Janča | 14. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    tento olej mě doporučila moje kadeřnice, je skvělý.

    • Pro
    • nemastí, vlasy se lépe upravují, krásně voní.
    • Proti
    • žádné
  • 27. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Začala ho používat moje dcera,která má dlouhé vlasy.Krásně se rozčesávají,jsou lesklé a pěkně voní.

    • Pro
    • Je super.Vlasy jsou krásně lesklé,voňavé.
  • 18. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Po aplikaci jsou vlasy krásně jemné, voní a mají lesk...

    • Pro
    • úžasná věc pro vlasy... neznám nic lepšího....vřele všem doporučuji