Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Chloé Chloé - EDP

Kód produktu: pCL002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 1. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná vůně.

  • 2. leden 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt používám stále a opakovaně

  • 10. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Chloe patří mezi mé oblíbené vůně a právě teď je velké balení za výhodnou cenu.

  • 22. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    nevímk, jsou to dárky

  • 21. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Moc hezká vůně.

  • 5. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Přestože jsem si vždy myslela, že mezi parfémem a toaletní vodou je rozdíl pouze v koncentracích vonných esencí, v případě popisků tohoto parfému se složení jednotlivých druhů liší a i vlastní vůně tak jsou diametrálně odlišné. Vlastní rozhodování pak komplikuje fakt, že jednotlivé druhy je obtížné odlišit a zapamatovat (vzájemně se liší velice nepatrnou změnou barvy parfému a mašličky na obalu, což může být matoucí).

    • Pro
    • Opravdu krásná jemná ovocno-květinová vůně, která vydrží vonět celý den a stále ji vnímáte jako příjemnou. Ideální na celoroční používání. Je to moje první balení, ale určitě ne poslední. :)
  • 7. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    zatím nejhezčí vůně, jakou jsem kdy použila

  • Jelly | 17. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě super .

  • 19. září 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfemy značky Chloe používám pravidelně, pouze střídám vůně.

    • Pro
    • Příjemná vůně, vydrží dlouho
  • 4. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho jsem s nákupem odolávala, dlouho jsem si nemohla vůni "uvědomit", ale je jasné proč... Je neotřelá, dokonalá, přesně pro mě.

    • Pro
    • Úžasná vůně, které se nemůžu nabažit ani já, ani okolí...
  • 10. leden 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    spokojenost

    • Pro
    • krásná vůně
    • Proti
    • nic
  • 20. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vůně, která voní každý okamžik a na celý život

    • Pro
    • super vůně, vydrží navěky příjemná mně i okolí
  • 29. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho jsem hledala parfém,který by mi voněl nebyl moc výrazný a dlouho mi vydržel, zkusila jsem Chloe, a jsem spokojená! Opravdu krásná vůně pro ženy. :-)

    • Pro
    • Krásná vůně, objednávám si ji už po druhé a zatím u ní zůstanu!
    • Proti
    • No mohla by být levnější :-D
  • 19. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně, vydrží - a stačí málo ;o)

    • Pro
    • krásná vůně, vydrží - a stačí málo ;o)
    • Proti
    • nic
  • 15. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • jemná vůně
  • 24. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • používám trvale, vyhovuje
  • 8. duben 2018

    Celkové hodnocení: 60%

  • 8. září 2017

    Celkové hodnocení: 90%

  • 30. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%