Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Aktuální info: Jsme tu pro vás. Naše výdejny zůstávají otevřené jako obvykle.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze

Kód produktu:

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Zuzana Pichlová | 4. březen 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Ze všech balzámů, které jsem vyzkoušela, je tento naprosto nejlepší. Doporučuji každému.

  • Annie | 23. únor 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená. Je sice trošku dražší než balzámy v obchodech, ale řekla, bych, že za tu cenu to stojí.

    • Pro
    • Nádherná vůně Příjemný na rtech Dodá i lesk
    • Proti
    • Oproti třeba eosu mi přijde ta konzistence taková řidší, takže na rtech nevydrží tak dlouho
  • Mína | 19. únor 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    vybrala jsem si lak který nejen pěkně vypadá, ale i pečuje o kvalitu nehtů

    • Pro
    • vypadá nádherně
  • 8. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Stačí málo, slabý film

    • Pro
    • Kvalitní
  • JL | 31. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 70%

    Tento výrobek používám, protože mám bílé nohy, které se mi neopalují. Líbí se mi, že se smyje, aniž by jako u samoopalováku docházelo k olupování a postupnému nestejnoměrnému slézání z kůže.

    • Pro
    • - není to samoopalovák, ale takový nátěr, který ve sprše jednoduše smyjete - relativně přirozená neoranžová barva (odstín Light) - zakryje nedostatky
    • Proti
    • - ve velkém horku v létě se trochu roztéká - celkem vysoká cena za malé množství
  • Milena Růžičková | 27. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá sada

  • Milena Růžičková | 27. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemný spray

  • 26. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Používáme po koupeli na celé tělíčko. Líbí se mi, že je neparfemovaný, příjemně se roztírá a dobře se smývá pak z rukou. Vlastně docela postačí utřít papírovým ubrouskem. Doporučuji.

    • Pro
    • konzistence není až tak mastný
  • 21. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Získejte část peněz ze svých nákupů zpět pomocí tzv cashback programu! Začněte šetřit nákupem v obchodech jako Mall.cz, Kasa.cz, Alza, Aliexpress a spousta dalších. Stačí se zaregistrovat přes výše uvedený odkaz a ihned obdržíte 100 Kč a 50 VIP bodů! www: http://www.ziskejte.cz/registrace?doporucuje=Djembik Získejte část peněz ze svých nákupů zpět pomocí tzv cashback programu! Začněte šetřit nákupem v obchodech jako Mall.cz, Kasa.cz, Alza, Aliexpress a spousta dalších. Stačí se zaregistrovat přes výše uvedený odkaz a ihned obdržíte 100 Kč a 50 VIP bodů!

    • Pro
    • Získejte část peněz ze svých nákupů zpět pomocí tzv cashback programu! Začněte šetřit nákupem v obchodech jako Mall.cz, Kasa.cz, Alza, Aliexpress a spousta dalších. Stačí se zaregistrovat přes výše uvedený odkaz a ihned obdržíte 100 Kč a 50 VIP bodů! www: http://www.ziskejte.cz/registrace?doporucuje=Djembik Získejte část peněz ze svých nákupů zpět pomocí tzv cashback programu! Začněte šetřit nákupem v obchodech jako Mall.cz, Kasa.cz, Alza, Aliexpress a spousta dalších. Stačí se zaregistrovat přes výše uvedený odkaz a ihned obdržíte 100 Kč a 50 VIP bodů!
    • Proti
    • Získejte část peněz ze svých nákupů zpět pomocí tzv cashback programu! Začněte šetřit nákupem v obchodech jako Mall.cz, Kasa.cz, Alza, Aliexpress a spousta dalších. Stačí se zaregistrovat přes výše uvedený odkaz a ihned obdržíte 100 Kč a 50 VIP bodů! www: http://www.ziskejte.cz/registrace?doporucuje=Djembik Získejte část peněz ze svých nákupů zpět pomocí tzv cashback programu! Začněte šetřit nákupem v obchodech jako Mall.cz, Kasa.cz, Alza, Aliexpress a spousta dalších. Stačí se zaregistrovat přes výše uvedený odkaz a ihned obdržíte 100 Kč a 50 VIP bodů!
  • 19. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    můj nejoblíbenější šampon této značky,bohužel ne vždy ho mají na skladě

    • Pro
    • vynikající šampon, už jen ta vůně je nádherná, opravdu udělá krásně objemnější účes
    • Proti
    • nic - jen snad cena je vyšší
  • 7. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 10%

    už bych si nekoupila, nevracím jen proto, že cena je poměrně nízká a za poštovné bych dala další peníze rozhodně nedoporučuji kupovat

    • Pro
    • nic
    • Proti
    • ve vlasech nedrží, špatně se připíná
  • 2. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    sérum je perfektní, skvrny se ztratí.

    • Pro
    • sérum je vynikající, účinné.
  • 2. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    jemný, účinný

  • Tereza | 1. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost, splňuje podmínky.

  • 1. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    ZATÍM NEVÍM,BUDE TO DÁREČEK K VÁNOCŮM

    • Pro
    • HEZKÉ BALENÍ
  • Ruzena | 29. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    je to nova - dobra zkušenost a zkouset se ma

    • Pro
    • dobry make-up
    • Proti
    • nic
  • 28. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyborny suchy sampon

  • 28. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 60%

    Horsi uzaviratelnost

    • Pro
    • Prijemny, hezke baleni
    • Proti
    • Horsi uzaviratelnost
  • 24. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • výborná a kvalitní značka
    • Proti
    • nic
  • 20. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Meli by domyslet davkovani

    • Pro
    • Perfektni
    • Proti
    • Neni aplikator