Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Beauty Weekend až -60 %: Kosmetika za skvělé ceny, výhodné akce a dárky.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Saloos Bio Kokosový olej 250 ml

Kód produktu: z2770

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 12. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    KOnzistence ani roztíratelnost nejde hodnotit, při běžné pokojové teplotě je olej tuhý, na dotek roztává a dobře se roztírá, namažu nemám chvilku a otřu ručníkem, do sucha nezaschne..

    • Pro
    • multifunkční, na obličej, na tělo, intim mazání, protikvasinkový, na dásně, na vaření, na otlaky u psa... vřele doporučuji
    • Proti
    • nic
  • 18. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě doporučuji

    • Pro
    • všeobecné použití (vlasy, pleť, zuby, vaření,...)
    • Proti
    • při vyšší teplotě mění konzistenci z pevné na tekutou a pokud ho máte v kabelce "na volno" tak to není dobré :-D
  • 12. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nepostradatelný výrobek.

    • Pro
    • Tak ke kokosáčku není třeba snad nic dodávat ne? :-)) Nejlepší co si na sebe můžete plácnout :-)
    • Proti
    • klidně bych snesla větší balení
  • 11. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemný

    • Pro
    • Nádherná vůně, chuť
  • 27. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Vyborny olej

    • Pro
    • Prijemna vune a konzistence
  • 23. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    chtěla jsem to vyzkoušet

  • 30. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Moje přítelkyně ho miluje...

    • Pro
    • Nádherně voní..
  • 21. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dá se opravdu namazan na všechno od pokožky až po vlasy. U nás si jej oblíbila celá rodina. A jako bonus ta vůně :)

  • 18. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasně všestranný olej. Doporučuji na suchou pokožku a po depilaci. Nádherně voní a neustále mám tendence jej "umlsávat" :-)

  • Elí | 29. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Příjemná vůně, pokožka je po nanesení oleje opravdu velmi heboučká
    • Proti
    • nic
  • Brita | 20. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Po zahřátí v dlaních se rozpustí a pak už se dobře roztírá. Voním potom trochu jak vánoční cukroví, ale pleť na těle je vláčná.

  • 1. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám ho především po depilaci nohou a třísel a opravdu funguje. Pokožka nesvědí a když začne ihned namažu a mám klid.

    • Proti
    • Velmi silná vůně.
  • 30. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Kůže je po něm hebká, pomáhá přecitlivělosti po holení, krásně voní a dá se jíst!

  • 13. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprostá pecka!

  • 24. leden 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    zajímavý prostředek na zimu i léto

    • Pro
    • úžasná vůně přírodního kokosu
  • Bára | 1. leden 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    S produktem jsem spokojená. Vůně kokosu je výrazná a velmi příjemná. Tuhá konzistence je zároveň výhodou i nevýhodou. Nedobře se vyndavá z kelímku, ale oproti olejům tekutým při normální pokojové teplotě zase nehrozí při aplikaci náhlé vylití většího množství oleje.

    • Pro
    • Krásně voní, nedráždí ani atopickou pleť..lze fakt použít na celé tělo. Po depilaci naprosto super - žádné pupínky!!!
    • Proti
    • Ne úplně snadná aplikace - nutno použít nehty (pokud teda není uchováván při vyšší teplotě)-> někomu by mohlo vadit!
  • Šnýdrová Dana | 7. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezvadná věc na popraskané rty,balzám po holení a ještě krásně voní.Chystám se použít i jako masku na vlasy.Je to opravdu univerzální a dá se použít jakkoliv!

  • 6. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Super

  • 3. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 28. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%