Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Aktuální info: Jsme tu pro vás. Naše výdejny zůstávají otevřené jako obvykle.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Saloos Bio tělový a masážní olej - Celulinie

Kód produktu: z698

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Adel | 7. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nevím, zda zabírá na celulitidu, ale moc ráda jej používám jako aromaterapii a opečovávání pokožky. Je dobré jej použít na vlhkou pokožku - hydratuje.

    • Pro
    • Krásně voní, nádherná osvěžující vůně. Intenzivní, ale příjemná. Po aplikaci je pokožka příjemná na dotek.
  • 18. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemný a zdá se, že i účinný. Používám po cvičení a kůže je po něm krásně hladká. Velice doporučuji.

    • Pro
    • účinný
    • Proti
    • nic
  • 1. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Určitě se dají najít i lepší výrobky, ale nevím proč se stále vracím k tomuto. Dobře se s ním pracuje a výsledky po delší době snad také nějaké jsou.

    • Pro
    • Příjemná vůně a možná i trošku pomáhá.
    • Proti
    • Dlouhá doba než se olej vpije.
  • MV | 18. březen 2010

    Celkové hodnocení: 60%

    určitě cenově výhodný s účinky jako všechny předražené "vyhlazovače"

    • Pro
    • krásně voní dobře se po koupeli roztírá vhodný i na masáž problematických partií nevysušuje, což je většinou u přípravků na celulitidu problém hydratuje, zvláčňuje kůži
    • Proti
    • pokud myslíte, že natřením zmizí čarovně celulitida..nezmizí:), ale to není problém tohoto výrobku, je potřeba masírovat, aby se rozproudila lymfa...a toxiny a tukové buňky se daly na ústup, krouživé pohyby ve sprše dělají zázraky, tohle je pak skvělý doplněk v péči o postižená místa
  • 7. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 90%

    Začala mi celulitida na určitých partiích a tak zkouším jestli pomůže.Už po pár namazáních sem cítila malý účinek.Tento produkt bych určitě doporučila i ostatním,ale jak řikám mám ho teprve chviličku

    • Pro
    • krásně voní a mám ho zatím jen pár dní tak více k němu neřeknu
  • 20. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 21. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    .

  • 1. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    zabírá!

  • 2. březen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 30. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. červen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

  • 7. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. květen 2010

    Celkové hodnocení: 80%