Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Aktuální info: Jsme tu pro vás. Naše výdejny zůstávají otevřené jako obvykle.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Saloos Dárková kazeta Růže tři kroky ke kráse

Kód produktu: z2655

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dávám přednost kosmetice netestované na zvířatech, produkty Saloos mi vyhovují a proto jsem si objednala tento odličovací olej. Mohu jen doporučit, pleť je po něm krásně hydratovaná, odlíčí i voděodolnou řasenku aniž by dráždil oční okolí (narozdíl od pleťového mléka).

    • Pro
    • příjemně voní, není testovaný na zvířatech
    • Proti
    • nic
  • 22. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jemná, krásně voní, vhodná i na citlivou pleť - nedráždí

  • 5. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám běžně obličej.oleje saloos a vždy jsem spokojená. jsou úžasné a mají lepší výsledky než krémy. mohu vřele doporučit.

    • Pro
    • jemná vůně, přírodní produkt
  • Andrea | 23. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Olejíček mám poprvé.Když mi ho doporučovala známá, přišlo mi divné mazat se olejem místo krémem. Nyní jsem ho vyzkoušela a měla jsem si ho koupit už dřív. Je jemný, pleť je po něm rozzářená, hebká. Je v bio kvalitě. Má kapátko a je to olej, tak by se neměl zkazit, jako se to někdy prý děje u bio krémů. V některých recenzích jsem četla, že po delší době se uživatelkám začala pleť více mastit a olejíček jim přestal vyhovovat, tak doufám, že to nebude můj případ a budu si ho moci kupovat stále.

    • Pro
    • Bio, pleť je po něm rozzářená, vhodný pro citlivou pleť, účinný proti vráskám.
    • Proti
    • Někomu může vadit vůně. Mě vyhovuje.
  • 10. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásní vůně růží nádherně osvěží a povzbudí

    • Pro
    • krásná vůně,bez chemikálií
    • Proti
    • nic
  • 31. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ráda výrobky značky Saloos, jde o výbornou kvalitu za skvělou cenu...a krásně voní !

    • Pro
    • Velice příjemná na cesty na osvěžení, krásně voní a nerozmaže make-up.
  • 6. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nesrovnatelně lepší než chemické odličovače. Po používání saloos jsem použila značkový a kvalitní odličovač a pleť se mi osypala, prostě pleť si zvykla na lepší-přírodní saloos a vyžaduje ho.

  • 20. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuhle květinovku na mě přítel zbožňuje :)

    • Pro
    • nádherně voní osvěžuje
  • Elí | 29. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Opravdu splňuje své účely
    • Proti
    • Nic
  • 8. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji. Oleje používám převážně na noc.

  • 24. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi dobrý produkt

    • Pro
    • velice příjemný pocit po aplikaci
  • 26. leden 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Výborný

  • 19. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 19. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 4. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. duben 2012

    Celkové hodnocení: 70%

  • 24. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%