Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Týden s dekorativní kosmetikou - sleva až 61 %.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Saloos Hydrofilní odličovací olej - Levandule

Kód produktu: z984

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 17. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vydrží dlouho a nedráždí oči

    • Pro
    • dokonale odlíčí nedráždí oči
  • 11. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji pravidelně na mé citlivé oči.

    • Pro
    • Vynikající odličovadlo, stačí kapka a odlíčí perfektně. Nedráždí oči. Nádherná vůně levandule.
  • 26. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Stačí pár kapek a funguje skvěle. Nádherně voní.

  • Paula | 20. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Mám problematickou aknózní pleť a dlouho jsem váhala, jestli bude na odličování olej to pravé, ale velmi příjemně mě překvapil. Na tampónek stačí dát málo a odlíčí celý obličej, pak je jen nutné pleť dočistit pleťovou vodou, aby nebyla moc mastná a je to paráda. Za tu cenu je to pro mě jedna z nejlepších věcí na odlíčení. Jen škoda, že se nevyrábí větší balení :)

    • Pro
    • Příjemná vůně Stačí málo na důkladné odlíčení Odstraní dobře voděodolný make-up i řasenku Pleť není vysušená Cena
    • Proti
    • Pleť se musí dočistit tonikem Malé balení
  • 5. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    S tímto produktem jsem moc spokojená. Používám ho každý den, i když jsem nenalíčená. Skvěle čistí pleť. Navíc zbožňuju vůni levandule.

    • Pro
    • skvěle a jemně odlíčí vhodný i pro odlíčení očí nádherná vůně, uklidňující příjemná konzistence zlepšuje pleť, zmírňuje akné
  • 29. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • perfektní,stačí malé množství takže šetří peněženku :-)
  • MV | 18. březen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    tenhle výrobek nechybí v mé řadě na odlíčení pleti

    • Pro
    • bio produkt český výrobce skvělá nemastná konzistence make-up mizí jedním tahem jedná se o olej, ale nemastí kůži, vhodný i pro problematickou nádherně voní dobrá cena
    • Proti
    • nevím o ničem proti
  • 1. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 30. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    x