loading

Payot Vyhlazující výživný gel s kyselinou hyaluronovou Techni Liss Booster (Plumping Smoothing Gel) 50 ml

Kód produktu: kPA65107715

Dostupnost:do 23.1. u vás
Cena:1 596 Kč

Do oblíbených

  • Certifikát
  • Se službou Lymet 14denní splatnost faktury. Blesková doba dodání. ×

    Lymet
    Nákup zaplatíme za vás a vy tak získáte bez nutnosti vydávat vlastní peníze čas na rozhodnutí, zda si zboží necháte, nebo ho vrátíte.
    Na začátku si s Lymet můžete odložit až 4 platby o 14 dnů. Pak si můžete ověřit účet a následně budete moci nakupovat neomezeně se splatností až 51 dní.
    Více informací zde

    8 způsobů dopravy
    Vyberte si ten nejmilejší způsob dopravy. K dispozici vám je dodání Do ruky od České pošty, IN TIME, který zásilku doručí na adresu nebo do výdejního automatu, PPL, výdejní místa PPL ParcelShop a Uloženky a naše vlastní výdejny.

  • Lhůta na vrácení 1 rok × Lhůta na vrácení 1 rok

    1 rok na vrácení zboží bez udání důvodu
    Dostanete tolik času, kolik potřebujete. Během 1 roku od obdržení balíčku nám můžete neporušené zboží bez udání důvodu kdykoliv vrátit.

PayotVyhlazující výživný gel s kyselinou hyaluronovou Techni Liss Booster (Plumping Smoothing Gel) 50 ml1596.00In stock1001001

Popis:

Vrásky viditelně mizí, rysy obličeje se opět vyplňují a pleť je méně poznamenaná časem.

Vlastnosti:

  • složení Techni Liss Booster působí na kyselinou hyaluronovo obsaženou v pokožce,
  • má dlouhodobý vyhlazující účinek,
  • rozmnožuje a zkvalitňuje již existující kyselinu hyaluronovou,
  • chrání kyselinu hyaluronovou před poškozením,
  • pleť viditelně omlazuje,
  • lehká gelová textura,
  • Vhodný pro všechny typy pleti,
  • určená pro první vrásky od 25 do 35 let.

Jak používat:

Aplikjte na čistou pokožku ráno a večer před použitím krému.

Značka:

Payot

Prohlíželi jste tyto produkty

  • Payot Vyhlazující výživný gel s kyselinou hyaluronovou Techni Liss Booster (Plumping Smoothing Gel) 50 ml
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK